Вона купила квартиу у центрі російської столиці. Італійська актриса пояснила своє рішення тим, що закохалась у російського олігарха.

61-річна зірка фільму «Приборкання норовливого» не назвала імені свого обранця. Проте відомо, що актриса не раз бувала в Росії. Одного разу через відвідини Росії актрису звинуватили у шахрайстві . Франческу Роману Рівеллі (таким є справжнє ім'я актриси) засудили до восьми місяців в'язниці і штрафу в €600, повідомляє Messagero Veneto.

Актрису звинуватили в шахрайстві: у 2010 році вона не з'явилася на виставу, де мала зіграти головну роль. Щоб уникнути виплати штрафу, Муті надала керівництву театру Порденоне фальшиву медичну довідку про гострий напад ларинготрахеїту.

Однак пізніше з'ясувалося, що актриса не була хвора. Вона перебувала в Росії на вечері разом з Володимиром Путіним, який тоді обіймав посаду прем'єр-міністра РФ.

Наголошується, що замість відбування тюремного терміну і штрафу Муті дозволили виплатити театру €30 тис.

Цікаво, що за неофіційними даними актриса так само вчинила і з організаторами одного із кінофестивалів в СНД. Проте у цьому випадку вона навіть не подумала надавати довідок, а просто не приїхала без попередження.

Zaxid.net