Сільськогосподарські підприємства Василівського району Запорізької області демонструють добрі результати і дбають про розвиток. Про це заявив заступник голови Запорізької ОДА Олександр Бабанін за результатами робочої поїздки. Він підкреслив, що виробники закуповують сучасне обладнання, нову техніку. Остання дає змогу аграріям збільшити врожайність, зменшуючи при цьому витрати. «Головне — це використання всіх потужностей, можливостей, а обласна влада підтримуватиме господарства», — пообіцяв він. 

Виробникам було що показати: ФГ «Нива», що спеціалізується на вівчарстві, має племінне стадо овець у 1000 голів; ТОВ «Деметра-Вектор»  успішно вирощує свиней. А в ТОВ «Кам’янський степ» саме реконструю­ють овочесховища. Його керівник Олександр Довгий каже, що передові технології допоможуть їм довше зберігати врожай овочів свіжим та корисним.

Спілкуючись із посадовцем, місцеві керівники почули відповіді на актуальні для них питання. Розв’язання більшості земельних проблем, на думку  Олександра Бабаніна, залежить саме від операції «Урожай», мета якої – виведення з тіні аграріїв і легалізація робочих місць. Це одне з найголовніших завдань обласної та районної влади.