Філателістична продукція Укрпошти традиційно віддзеркалює значущі події у нашій країні. Не став винятком у такий нелегкий час і випуск поштової марки «За честь! За славу! За народ!», а також конверта «Перший день». Їх презентували до Дня Збройних сил України, повідомляє офіційний сайт Мінінфраструктури.

Марка із зображенням українського воїна як ніколи актуальна для нашого суспільства. На ній зображено збірний образ українського захисника, який створив художник Володимир Таран із фотографій бійців.

«Ми добре розуміємо, наскільки важливо, щоб кожний герой відчував: про нього пам’ятають, підтримують його вибір захищати Батьківщину від агресора і цінують його подвиг», — зазначив під час презентації марки перший заступник генерального директора УДППЗ «Укрпошта» Роман Стасів.

Усі листи надійдуть до адресата. Фото УНIAН

А ще стартувала спільна Всеукраїнська акція Укрпошти та Міністерства оборони України «Привітай солдата з Новим роком». Це заклик до громадян писати листи солдатам АТО з новорічними привітаннями та словами підтримки, надсилати подарунки. Всі листи та посилки з поміткою «Привітання солдату» чекають в центральному офісі Укрпошти. І як обіцяють організатори акції, такі привітання передаватимуть особисто бійцям на блокпостах.