ЦУКЕРКОВИЙ ЗЛОДІЙ. Зранку продавщиця магазину в Миколаївці Менського району, що на Чернігівщині, як завжди прийшла на роботу і почала готуватися до візиту покупців, але з порогу помітила, що вночі тут побував злодій. Вже через хвилину в черговій частині Менського відділу міліції пролунав дзвінок – власниця повідомила, що невідомий з її закладу скоїв крадіжку харчів та грошей, а саме морозива, чаю і 15 кілограмів(!) цукерок.

У слідчо-оперативної групи склалося враження, що злодій або акробат, або казковий джин, адже він спочатку потрапив до підсобного приміщення (перед цим майстерно зірвавши навісні замки на дверях), а потім буквально «просочився» через вентиляційний отвір.

Цукеркового злодія шукали майже місяць. І знайшли. Ним виявився 37-річний місцевий житель, який ніде не працював, тричі мав проблеми із законом, був засуджений за крадіжки, викрадення трактора та незаконне зберігання зброї. Тепер от потягнуло на солодке.

Зібравши всі необхідні матеріали та отримавши в суді санкцію на обшук, правоохоронці завітали до оселі підозрюваного, де були знайдені не тільки продукти харчування з обкраденого магазину, а й речі, які зникли кілька місяців тому з іншого магазину. А при подальшому спілкуванні з правоохоронцями чоловік зізнався ще в одному злочині – пограбуванні продавця магазину.

За всіма фактами скоєння злочинів слідчим Менського райвідділу міліції було порушено кримінальну справу за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) та ч.1 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України, що карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років, – повідомляє відділ по зв’язках з громадськістю УМВС України в Чернігівській області.