Союз європейських футбольних асоціацій (УЄФА) зобов'язав провести російський ЦСКА один матч без глядачів за нечемну поведінку своїх фанатів у виїзному матчі групового етапу Ліги чемпіонів з чеською «Вікторією», який пройшов 10 грудня 2013 року, передає УКРІНФОРМ з посиланням на офіційний сайт УЄФА.

«Під час гри із чеським клубом уболівальники ЦСКА демонстрували на трибунах стадіону символіку ультраправого характеру. Таке рішення УЄФА ухвалив з урахуванням попередніх витівок фанатів армійської команди», – зазначається в повідомленні.

Раніше ЦСКА був покараний закриттям трибуни D своєї домашньої «Арени-Хімки» за інцидент, який стався у грі Ліги чемпіонів з англійським «Манчестер Сіті» 23 жовтня 2013 року. Відразу після завершення зустрічі півзахисник «Манчестера» івуарієць Яя Туре поскаржився на те, що під час зустрічі на адресу темношкірих гравців лунали расистські вигуки. Футболіст закликав дискваліфікувати стадіон. Пізніше він запропонував бойкотувати світову першість-2018, яке повинна прийняти Росія. Президент Союзу європейських футбольних асоціацій (УЄФА) Мишель Платіні зажадав провести розслідування події. У результаті УЄФА покарав армійців частковою дискваліфікацією стадіону.