ЗАВДАННЯ. Президент Віктор Янукович обговорив з головою Запорізької обласної державної адміністрації Олександром Пеклушенком питання соціально-економічної ситуації в регіоні. Про це керівник Запорізької ОДА повідомив після зустрічі із главою держави у Криму.

«Президент дав відповідні доручення, у яких 90 відсотків роботи лягає на плечі нашої запорізької влади, але без тих 10 відсотків, які я сьогодні одержав у вигляді підтримки Президента, вони не зможуть бути реалізовані», — сказав Олександр Пеклушенко.

За його словами, під час зустрічі йшлося зокрема про стан справ у металургії та машинобудуванні.

Голова Запорізької ОДА передав Президентові подяку від колективу ПАТ «АвтоЗАЗ» за підписання закону щодо утилізаційного збору.

Окрему увагу під час зустрічі було приділено розвитку сільського господарства в регіоні. На переконання Президента, Запорізька область має повернути лідерські позиції у виробництві овочів і фруктів. Віктор Янукович також поцікавився питанням розвитку курортів Приазов’я та заповідника «Хортиця».

«Сподіваюся, що мої земляки, відчуваючи цю підтримку Президента, додадуть у роботі», — сказав Олександр Пеклушенко. Він також висловив переконання, що «головне завдання глави держави — зростання пенсій і зарплат — буде виконане», повідомляє прес-служба Президента.

Відділ новин 
«Урядового кур’єра»