ПОГОДА. Завтра в Україні очікується сніг та дощ, вдень – до 11° тепла, передає Укргідрометцентр. Так, 10 грудня в Україні хмарно з проясненнями. В західних, північних, а вдень місцями і в центральних областях невеликий мокрий сніг та дощ, в карпатському регіоні помірні, місцями сильні опади; на решті території без істотних опадів. Вночі та вранці у східних областях, Криму та Приазов`ї окремі тумани. Вітер переважно південно-західний, у західних областях, а вдень і в південній частині подекуди пориви 15-20 м/с, на високогір`ї Карпат 25 м/с.

Температура вночі – від 2° морозу до 3° тепла, на узбережжі Криму – до 6° тепла; вдень – 1… 6° тепла, на півдні країни та Прикарпатті місцями – 7… 11°.

По Київській області хмарно з проясненнями. Часом невеликий мокрий сніг та дощ. Вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі – від 2° морозу до 3° тепла, вдень – 1… 6° тепла.

По Києву хмарно з проясненнями. Часом невеликий мокрий сніг та дощ. Вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі – близько 0°, вдень – 3… 5° тепла.