АНОНС. 18 червня Віце-прем’єр-міністр України Олександр Вілкул проведе селекторну нараду з керівниками регіонів з питань виконання соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича «Діти – майбутнє України».

На нараді будуть розглянуті питання забезпечення доступу дітей до дошкільної освіти, цільового використання будівель дошкільних навчальних закладів. А також – підготовки загальноосвітніх навчальних закладів до нового навчального року та їх роботи в осінньо-зимовий період.

Місце проведення заходу: Будинок Уряду, 8 поверх, зала засідань.

Уряд створює умови для вільного доступу кожної дитини до дошкільної освіти, зокрема, розширює мережу дошкільних навчальних закладів. З 1 січня 2010  по 1 січня 2013 року мережа дошкільних навчальних закладів в Україні збільшилась на 906 закладів до майже 16,5 тисяч. Наразі у дошкільних навчальних закладах здобувають освіту майже 1,5 млн дітей віком від 3 до 6 років. На завдання Президента планується протягом 2013-2014 років забезпечити місцями у дошкільних навчальних закладах додатково 100 тисяч дітей.

У нараді також візьмуть участь:

Міністр освіти і науки України Дмитро Табачник, заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Андрій Білоусов, заступник Міністра фінансів Сергій Рибак, заступник голови Фонду державного майна України Ігор Хотей, а також голова Ради міністрів АР Крим, голови обласних, Київської та Севастопольської міських держадміністрацій, їх заступники, начальники департаментів та управлінь освітою.

Початок: 10:00

Місце проведення:  БУДИНОК УРЯДУ. 8 поверх, зала засідань 6-й під’їзд  (тільки за паспортами!)

Акредитація ЗМІ до 17:30 17.06 

за телефонами 050 938 12 43, 098 376 49 35